Prima pagină  »  Despre  »  Galerie video

Galerie video
Declarațiile Lilianei Palihovici în timpul forumului „Parteneriat pentru o Moldovă Incluzivă și Prosperă - Femeile Contează!”
Altele din Galerie video
Grație modificărilor adoptate, funcționarii publici cu statul special vor beneficia, la fel ca și alte categorii de angajați, de concediul paternal, dar cu o condiție specifică, acesta fiind achitat la locul de muncă, din bugetul de stat. În așa mod, ambii părinți vor avea posibilitatea să fie alături de copiii lor chiar din primele clipe de la naștere.

Am participat în seara zilei de ieri la Clubul de presă ”Femeile în politică - de ce batem pasul pe loc timp de 10 ani”. Puteți urmări declarațiile post-eveniment.

DESPRE TRANSPARENȚA PROPRIETĂȚII MASS MEDIA ÎN STUDIOUL IMPACT SOCIAL

Лилиана Палихович далеко не новичок в политике. В ЛДПМ - практически со дня основания. С ней считаются, ее выдвигают на руководящие должности. Как она оценит последние события не только в стране, но и в самой партии? Какие планы строит на ближайшее будущее? О чем мечтает и к чему стремится? Об этом и многом другом - в программе ПриЛюдно.

Liliana Palihovici s-a născut la Horodiște, Călărași. Este istoric de profesie. In 2008 - 2010 este deputată în Parlamentul Republicii Moldova și deține președinția Comsiei Protecție Socială, Sănătate și Familie. În 2010 a fost aleasă în calitate de Vicepreședinte al Legislativului. Totodată, LIliana Palihovici a fost membru al grupului de inițiativă pentru crearea PLDM și la etapa actuală este Vicepreședintele acestei formațiuni politice.


1 - 5 din 24
  Despre

  Date biografice
  Galerie foto
  Galerie video

20.03.2017
Prezentarea proiectului de lege Nr. 437 din 23.10.2016 prin care s-a propus stabilirea condițiilor echitabile pentru funcționarii publici cu statut special
13.03.2017
O inițiativă legislativă care oferă mai multe instrumente pentru a mări șansele de localizarea promptă a copiilor dispăruți
15.12.2016
Moldova are nevoie de o legislație îmbunătățită care va încuraja dezvoltarea serviciilor de creșă
15.12.2016
Am solicitat ministerelor de resort soluții pentru diversificarea serviciilor de reabilitare a copiilor autiști
01.12.2016
„Merit să fiu apreciat” - eveniment de promovare a abilităților persoanelor cu dizabilități

Dragi prieteni, concetățeni! 
Vă îndemn să susținem Apelul Public pentru Salvarea Școlilor cu predare în limba română din Transnistria și să fim solidari în respectarea drepturilor copiilor la educație în regiunea dată. 
Puterea noastră constă în unitatea noastră.
Click aici pentru a semna petiţia!


 

 

Galeria Video
 


 
 

Recomandări

Partidul Liberal Democrat

 

Copyright © 2019 Liliana Palihovici - Site-ul oficial
Developed by Andrei Madan
  Prima pagină      Contacte    Hartă site