Prima pagină  »  Despre  »  Galerie video

Galerie video
Grație modificărilor adoptate, funcționarii publici cu statul special vor beneficia, la fel ca și alte categorii de angajați, de concediul paternal, dar cu o condiție specifică, acesta fiind achitat la locul de muncă, din bugetul de stat. În așa mod, ambii părinți vor avea posibilitatea să fie alături de copiii lor chiar din primele clipe de la naștere.

Am participat în seara zilei de ieri la Clubul de presă ”Femeile în politică - de ce batem pasul pe loc timp de 10 ani”. Puteți urmări declarațiile post-eveniment.

Echipa PLDM a participat la forumul public „Parteneriat pentru o Moldovă Incluzivă și Prosperă - Femeile Contează!”. În cadrul discuțiilor, au fost propuse mai multe soluții legislative pe domeniile de interes public referitoare la problematica de gen.

DESPRE TRANSPARENȚA PROPRIETĂȚII MASS MEDIA ÎN STUDIOUL IMPACT SOCIAL

Лилиана Палихович далеко не новичок в политике. В ЛДПМ - практически со дня основания. С ней считаются, ее выдвигают на руководящие должности. Как она оценит последние события не только в стране, но и в самой партии? Какие планы строит на ближайшее будущее? О чем мечтает и к чему стремится? Об этом и многом другом - в программе ПриЛюдно.


1 - 5 din 25
  Despre

  Date biografice
  Galerie foto
  Galerie video

20.03.2017
Prezentarea proiectului de lege Nr. 437 din 23.10.2016 prin care s-a propus stabilirea condițiilor echitabile pentru funcționarii publici cu statut special
13.03.2017
O inițiativă legislativă care oferă mai multe instrumente pentru a mări șansele de localizarea promptă a copiilor dispăruți
15.12.2016
Moldova are nevoie de o legislație îmbunătățită care va încuraja dezvoltarea serviciilor de creșă
15.12.2016
Am solicitat ministerelor de resort soluții pentru diversificarea serviciilor de reabilitare a copiilor autiști
01.12.2016
„Merit să fiu apreciat” - eveniment de promovare a abilităților persoanelor cu dizabilități

Dragi prieteni, concetățeni! 
Vă îndemn să susținem Apelul Public pentru Salvarea Școlilor cu predare în limba română din Transnistria și să fim solidari în respectarea drepturilor copiilor la educație în regiunea dată. 
Puterea noastră constă în unitatea noastră.
Click aici pentru a semna petiţia!


 

 

Galeria Video
 


 
 

Recomandări

Partidul Liberal Democrat

 

Copyright © 2019 Liliana Palihovici - Site-ul oficial
Developed by Andrei Madan
  Prima pagină      Contacte    Hartă site